For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.

Drs. C.M. (Carolien) Wijnker

Faculty of Social and Behavioural Sciences
Programme group Clinical Psychology
Photographer: Wouter van der Wolk

Visiting address
 • Nieuwe Achtergracht 129
 • Room number: 1.24
Postal address
 • Postbus 15933
  1001 NK Amsterdam
Contact details
 • Werkzaamheden

  Werkzaamheden

  Carolien Wijnker is docent bij de vakken Klinische Praktijkstage en Psychotherapie II aan de programmagroep Klinische Psychologie van de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast is Carolien Wijnker stageadviseur voor de klinische praktijkstage in de master. Carolien Wijnker is als behandelend GZ-psycholoog (BIG 39916833525) en praktijkhouder werkzaam bij het Instituut voor Directieve Interventies (www.ivdi.nl).

  Stageadvies

  Viermaal per jaar geef ik een voorlichtingscollege over de klinische praktijkstage aan studenten die zijn toegelaten tot de Gezondheidszorgmaster afstudeerrichting Klinische Psychologie (zie studiegids voor meer informatie). Studenten kunnen bij mij terecht met vragen betreffende de klinische praktijkstage. Plan hiervoor een afspraak in via het secretariaat (telefonisch: 020 - 5256810 of per mail: kpsecretariaat-fmg@uva.nl). Doorgaans ben ik aanwezig op maandag en dinsdag.

  Stageplekken

  In de informatiefolder van de klinische praktijkstage vindt u informatie over het aanbieden van een stageplek. Deze folder vindt u onder 'downloads'.

 • Ancillary activities
  • PSIEG
   Mede-eigenaar
  • Instituut voor Directieve Interventies
   GZ-psycholoog en medepraktijkhouder